2014 m. liepos 8 d., antradienis

Apie teatrą


Nežinote, kaip švęsti vaiko gimtadienį Vilniuje, Kaune ar kitur? „Nieko sau teatras!“ – geriausia vaiko gimtadienio idėja namuose ar bet kurioje kitoje erdvėje! Pakvieskite mus ir drauge sukursime nepamirštamą vaiko gimtadienio ar kitą šventę!

„Nieko sau teatras!“  2014 m. veiklą pradėjęs šeimyninis Nerijaus ir Juditos Laurinavičių tandemas, išsiskiriantis kūrybine energija, idėjomis ir užburiantis mažuosius žiūrovus. Mūsų spektakliuose vyksta lėlių, dramos, gyvos muzikos ir interaktyvaus veiksmo sintezė.  

Judita Šmitaitė-Laurinavičienė – lėlių ir dramos teatro ilgametė aktorė, renginių vedėja, skaitovė, režisierė, dainininkė, vaikų ugdytoja ir pedagogė. 

Nerijus Laurinavičius – poetas, prozininkas, scenarijaus autorius, aktorius, kuria tekstus ir dainas vaikams.

Teatre vaikai sutiks įvairiausių personažų, su kuriais galės pasikalbėti, padainuoti. Taip bus lavinama jų vaizduotė, kūrybingumas, mažieji pažins mus supančią gamtą, pasaulio įvairovę, paslaptis, gyvūnų ir augalų rūšis. Autorinė programa, gyva muzika (gitara, afrikietiškas būgnelis, metalofonas, lūpinė armonikėlė ir kt.), taip pat nestandartiniai muzikos instrumentai, su kuriais supažindinami šventės dalyviai ir kuriais galima kartu pagroti, sukurti dainą. Nepamirštami vaiko gimtadieniai ir kitos šventės su mūsų teatro herojais. Su mumis linksma!

Daugiau apie mus skaitykite interneto puslapyje www.niekosau.com
FB: Nieko sau teatras
+370 603 603 82

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą