2017 m. rugsėjo 28 d., ketvirtadienis

Patrakęs „Nieko sau teatras!“ toliau stulbina mažuosius žiūrovus

2017 m. rugsėjo 8 d.  vaikodiena.lt
2014 m. rugsėjo mėnesį veiklą pradėjęs „Nieko sau teatras!“ šio rudens pradžioje švenčia trečiąjį gimtadienį. Nuotaikingas teatro kūrėjų Nerijaus ir Juditos Laurinavičių tandemas jau sukūrė keturis interaktyvius edukacinius spektaklius vaikams: „Afrika“, „Povandeninė pasaka“, „Kalėdų senelis kitaip“ ir „Linksmos daržovių istorijos“. „Nieko sau teatras!“ išsiskiria kūrybine energija, idėjomis ir užburia mažuosius žiūrovus. Spektakliuose vyksta lėlių, dramos, gyvos muzikos ir interaktyvaus veiksmo sintezė.
Teatre vaikai sutinka įvairiausių personažų, su kuriais gali pasikalbėti, padainuoti. Taip lavinama jų vaizduotė, kūrybingumas, mažieji pažįsta mus supančią gamtą, pasaulio įvairovę, paslaptis, gyvūnų ir augalų rūšis. „Nieko sau teatras!“ gimatadienių šventėse supažindina su nestandartinių muzikos instrumentų skambesiu, visus dalyvius įtraukia į bendrą kūrybinį procesą: suburiamas mažųjų ir jų tėvelių orkestras, gyvai kuriama nauja, dar niekada niekur negirdėta daina.

„Linksmos daržovių istorijos“ – pats šviežiausias sveiką gyvenseną ir mitybą skatinantis spektaklis, kuris netrukus bus pristatytas plačiajai visuomenei, įvairioms vaikus ugdančioms įstaigoms.
Visuose spektakliuose skamba autorinės teatro kūrėjų dainos, o šventės proga „Nieko sau teatras!“ klausytojus pradžiugino naujausiu muzikiniu kūriniu „Vitaminų daina“, kurią išgirsite ir spektaklyje „Linksmos daržovių istorijos“.
Per trejus metus nuolat tobulėjantis „Nieko sau teatras!“ suvaidino daugiau nei 230 spektaklių Vilniaus, Kauno, Šiaulių, Druskininkų, Ukmergės ir kitų Lietuvos vietovių vaikams, dalyvavo „Salų muzikos festivalyje“, „Kultūros naktyje“, renginiuose „Mes už šeimą“ Katedros ir Nepriklausomybės aikštėse ir daug kur kitur. Šį rudenį numatyti pasirodymai Tauragės vaikų ugdymo įstaigose.
„Nieko sau teatras!“ užkrečia gera nuotaika ir šypsenomis visą šeimą.
Straipsnis, 2017 m. rugsėjo 8 d. publikuotas portale vaikodiena.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą