2014 m. liepos 8 d., antradienis

Interaktyvus muzikinis spektaklis „Afrika“


Broliukas Pufas ir sesutė Ufė, linksmi ir nuotaikingi ufonautai iš Pufonautijos planetos, sudužus kosminiam laivui netikėtai atsiduria Lietuvoje. Prieš tai jie 237 metus praleido Afrikoje, į kurią iš kosmoso platybių nukrito dėl to, kad broliukas Pufas, konstruodamas kosminį laivą, eilinį kartą pagailėjo saulės baterijų.
Pufas ir Ufė energingai vaikams pasakoja patirtus nuotykius Afrikoje. Pritariant gitarai, afrikietiškam būgneliui, dainuoja Afrikos gyvūnų dainas, supažindina su savo geriausiais draugais: beždžionėle Lulu, drambliuku Straubliuku, krokodilu Bilu, kalbančia papūga Charčio, žirafa Lukrecija ir kitais. Tačiau paaiškėja, kad kosminiame laive, prieš pakylant iš Afrikos, pasislėpė dar vienas išdykėlis, kuris su Pufu ir Ufe kartu patenka į Lietuvos žemę ir visai čia puikiai ima jaustis. Norite sužinote kas jis toks? Pasikvieskite į svečius „Afriką“!
Scenarijaus autorius – Nerijus Laurinavičius, režisierė – Judita Šmitaitė-Laurinavičienė, vaidina Nerijus ir Judita Laurinavičiai, kostiumų ir lėlių autorė – Jolanta Kanapienienė.
Žiūrėti VIDEO:

+370 603 603 82 – KOSMINIS IŠKVIETIMO TELEFONAS.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą